Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken in het uitduel met Excelsior? (Ad)

door Ajax Showtime 34

Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken in het uitduel met Excelsior? (Ad)

door Ajax Showtime 34

Laatst geüpdatet

Ajax speelt aankomende zondag alweer het volgende competitieduel. In Rotterdam wacht de uitwedstrijd met Excelsior. Ajax nam afgelopen donderdag afscheid van trainer Alfred Schreuder na een evenaring met het clubrecord van de langste reeks zonder zege. Ondanks deze reeks en het ontslag van de trainer blijft Ajax volgens de bookies de torenhoge favoriet voor dit duel.

Zo levert een overwinning van Ajax 1,25 keer je inzet op. Een zege van Excelsior heeft daarentegen een quotering van 11,00, terwijl je 6,00 keer je inzet kan terugverdienen bij een gelijkspel. Daarnaast kun je inzetten welke ploeg er met een voorsprong gaat rusten en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Staat Ajax met rust op een achterstand, maar stelt het in de tweede helft orde op zaken door alsnog te winnen, dan verdien je liefst 15,00 je inzet terug.

Als Ajax met een voorsprong de kleedkamer opzoekt om te rusten en deze voorsprong in de tweede helft niet meer uit handen geeft, verdien je 1,72 keer je inzet terug. Mocht het bij rust gelijkstaan, maar weet Ajax alsnog te winnen, dan verdien je 4,00 keer je inzet terug. Ook kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag. Weet Ajax met 0-2 te winnen in Rotterdam, verdien je 8,50 keer je inzet terug, terwijl een 1-3 overwinning zelfs 10,00 keer je inzet oplevert.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor aankomende zondag. Mohammed Kudus scoorde tegen FC Volendam zijn eerste goal van het nieuwe jaar. Ook tegen Excelsior lijkt de kans aanwezig dat Kudus de mogelijkheid gaat krijgen om te scoren. Mocht Kudus een treffer weten te maken, kun je een quotering van 2,37 verwachten. Steven Berghuis zal ook weer op zoek gaan naar een doelpunt. Als Berghuis weet te scoren tegen Excelsior, verdien je 2,75 keer je inzet terug.

Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken door met 0-2 te winnen van Excelsior in Rotterdam? Zet in en verdien 8,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.