Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken in het uitduel met Excelsior? (Ad)

door Ajax Showtime 31

Ajax speelt aankomende zondag alweer het volgende competitieduel. In Rotterdam wacht de uitwedstrijd met Excelsior. Ajax nam afgelopen donderdag afscheid van trainer Alfred Schreuder na een evenaring met het clubrecord van de langste reeks zonder zege. Ondanks deze reeks en het ontslag van de trainer blijft Ajax volgens de torenhoge favoriet voor dit duel.

Zo levert een overwinning van Ajax op. Een zege van Excelsior heeft daarentegen , terwijl je kan terugverdienen bij een gelijkspel. Daarnaast kun je inzetten welke ploeg er met een voorsprong gaat rusten en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Staat Ajax met rust op een achterstand, maar stelt het in de tweede helft orde op zaken door alsnog te winnen, dan verdien je liefst terug.

Als Ajax met een voorsprong de kleedkamer opzoekt om te rusten en deze voorsprong in de tweede helft niet meer uit handen geeft, verdien je terug. Mocht het bij rust gelijkstaan, maar weet Ajax alsnog te winnen, dan verdien je terug. Ook kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag. Weet Ajax met 0-2 te winnen in Rotterdam, verdien je terug, terwijl een 1-3 overwinning zelfs oplevert.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor aankomende zondag. Mohammed Kudus scoorde tegen FC Volendam zijn eerste goal van het nieuwe jaar. Ook tegen Excelsior lijkt de kans aanwezig dat Kudus de mogelijkheid gaat krijgen om te scoren. Mocht Kudus een treffer weten te maken, kun je verwachten. Steven Berghuis zal ook weer op zoek gaan naar een doelpunt. Als Berghuis weet te scoren tegen Excelsior, verdien je terug.

Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken door met 0-2 te winnen van Excelsior in Rotterdam? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!