AD verwacht viertal Ajacieden in basiself Oranje tegen Polen

door Cristian de Jong 108

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht viertal Ajacieden in basiself Oranje tegen Polen

door Cristian de Jong 108

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Louis van Gaal zal donderdagavond maar liefst vier Ajacieden in de basis opstellen tegen Polen, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Daley Blind, Jurriën Timber, Steven Berghuis en Steven Bergwijn zullen vermoedelijk vanaf het begin op het veld staan. Om 20.45 uur zal er worden afgetrapt in Warschau.

Dit houdt in dat de helft van de Ajacieden die zijn opgenomen, daadwerkelijk in de basiself zullen staan. Van Gaal selecteerde acht Ajacieden voor de aankomende interlands tegen Polen en België. Wat betekent dat Remko Pasveer, Kenneth Taylor, Revyne Rensch en Davy Klaassen alle vier genoegen moeten nemen met een plek op de bank. Oud-Ajacieden Jasper Cillessen en Frenkie de Jong zullen ook aan de aftrap verschijnen.

Verder maken Virgil van Dijk en Nathan Aké het centrale trio - waar Timber onderdeel van uit lijkt te maken - compleet. Denzel Dumfries zal aan de rechterkant beginnen, terwijl Blind de linkervleugelverdediger lijkt te worden. Op het middenveld speelt Teun Koopmeiners naast De Jong. Bergwijn en Memphis Depay staan in de spits, met Berghuis er waarschijnlijk kort achter.

Aankomende zondag speelt Oranje de tweede wedstrijd van de interlandperiode. In de Johan Cruijff ArenA komt België op bezoek. In het meest recente duel tussen de twee buurlanden trok Nederland aan het langste eind. In België was Nederland met 1-4 te sterk. Met zeven punten uit vier wedstrijden nadert België de mannen van Van Gaal. Aan Oranje dus de taak om ook deze interlandperiode af te sluiten als groepshoofd.

Volledige opstelling Oranje volgens het AD:

Cillessen; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; Koopmeiners, De Jong, Berghuis; Memphis, Bergwijn.

Denk jij dat Oranje wint van Polen? Zet in en krijg 2,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties