AD verwacht geen wijzingen in basisopstelling Ajax; Bergwijn op het middenveld

door Timo Suur 83

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht geen wijzingen in basisopstelling Ajax; Bergwijn op het middenveld

door Timo Suur 83

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht geen wijzigingen in de basisopstelling van Ajax tegen FC Utrecht. De ochtendkrant verwacht dat de Amsterdammers met dezelfde elf namen starten als tegen FC Groningen. Steven Berghuis en Francisco Conceição ontbreken aan Amsterdamse zijde voor het laatste thuisduel van dit seizoen.

Gerónimo Rulli zal zondag weer het doel van Ajax verdedigen in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Jorrel Hato en Jurriën Timber zullen net als tegen FC Groningen in het hart van de verdediging staan, terwijl Devyne Rensch en Owen Wijndal aan de zijkanten staan. Dit betekent dat Calvin Bassey, Jorge Sánchez en Youri Baas op de bank plaats zullen nemen.

Op het middenveld is er een plek ingeruimd voor Edson Álvarez. Naast de Mexicaan zullen ook Kenneth Taylor en Steven Bergwijn vanaf het middenveld starten. Laatstgenoemde stond tegen FC Groningen in de basis als aanvallende middenvelder en de verwachting is dat dit ook tegen FC Utrecht het geval is. Davy Klaassen zal genoegen moeten nemen met een plek op de reservebank en ook Florian Grillitsch behoort niet tot het basiselftal. De aanval bestaat uit Dusan Tadić, Brian Brobbey en Mohammed Kudus.

Berghuis en Conceição ontbreken bij Ajax

De Telegraaf meldde vrijdagavond dat Berghuis en Conceição niet beschikbaar zijn voor Ajax in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Dit betekent niet voor eerstgenoemde dat zijn seizoen er al op zit. Er bestaat een kans dat hij fit genoeg is voor de laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Twente. 'Zijn herstel wordt van dag tot dag bekeken.' De Nederlander was dit seizoen bij achttien doelpunten betrokken en kwam in 28 wedstrijden in actie.

Verwacht jij dat Ajax opnieuw met 2-0 wint van FC Utrecht?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.