AD: Medić in Ajax-basis bij afwezigheid Šutalo tegen RKC Waalwijk

door Timo Suur 263

Bron Algemeen Dagblad

AD: Medić in Ajax-basis bij afwezigheid Šutalo tegen RKC Waalwijk

door Timo Suur 263

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Jakov Medić in de basisopstelling van Ajax staat tegen RKC Waalwijk. Josip Šutalo is een twijfelgeval wegens een blessure en de verwachting is dat hij niet fit genoeg is om onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie.

Onder de lat is Diant Ramaj een vaste basisklant bij Ajax sinds de aanstelling van John van 't Schip. De Duitse goalie maakte vorige week in de gewonnen uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-3) een uitstekende indruk en zodoende hoeft hij niet te vrezen voor zijn basisplaats.

In het hart van de verdediging is Medić de vervanger van de geblesseerde Šutalo. Laatstgenoemde viel in de rust uit tegen Go Ahead Eagles en er wordt door het Algemeen Dagblad verwacht dat hij niet fit genoeg is voor een plek in de wedstrijdselectie. Medić vormt samen met Jorrel Hato het centrale duo, terwijl Devyne Rensch en Borna Sosa de backs van dienst zullen zijn. Laatstgenoemde krijgt de laatste wedstrijden de voorkeur boven Ar'Jany Martha en dit is ook tegen RKC Waalwijk het geval.

Op het middenveld en in de aanval worden er geen wijzigingen verwacht door de ochtendkrant. Jordan Henderson is nog in afwachting van zijn werkvergunning en mag zodoende nog niet in actie komen. Tegen RKC Waalwijk zal het middenveld opnieuw bestaan uit Benjamin Tahirović, Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson. In de punt van de aanval moet Brian Brobbey voor de doelpunten gaan zorgen. Steven Berghuis en Steven Bergwijn zullen vanaf de zijkanten voor gevaar moeten zorgen.

Vermoedelijke opstelling:

Ramaj; Rensch, Medić, Hato, Sosa; Tahirović, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Bestel nu het Ajax-shirt met de naam van Jordan Henderson of check deze link voor meer Henderson-merchandise!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.