'Aan Ajax gelinkte Kindermans heeft goed gesprek gehad met Royal Antwerp'

door Bart Veenstra 38

Bron Het Nieuwsblad

'Aan Ajax gelinkte Kindermans heeft goed gesprek gehad met Royal Antwerp'

door Bart Veenstra 38

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Jean Kindermans staat niet alleen in de belangstelling van Ajax. De jeugddirecteur van RSC Anderlecht wordt al langere tijd gelinkt aan Ajax, maar hij zou ook een goed gesprek hebben gehad met Royal Antwerp, de club van directeur voetbalzaken Marc Overmars. Dat meldt Het Nieuwsblad dinsdagochtend.

Het Belgische medium laat weten dat er nog niets getekend is en om die reden is er nog niets duidelijk over de toekomst van Kindermans. Het contract van de jeugddirecteur van RSC Anderlecht loopt af en zodoende kan hij gratis weg. Wel is het zo dat de Belgische club hem nog meer dan een jaar moet uitbetalen, zo valt te lezen.

Bij RSC Anderlecht hoopt men nog altijd op een langer verblijf van Kindermans. 'CEO Sports Jesper Fredberg probeert de jeugddirecteur te overtuigen om aan boord te blijven onder andere voorwaarden. Het is een delicate kwestie', schrijft men in België.

Ajax zoekt nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

Bij Ajax zoekt men sinds de bekendmaking van het vertrek van Saïd Ouaali naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding. Voor die rol zou onder meer Kindermans in beeld zijn. Casimir Westerveld, op dit moment nog Hoofd Jeugdscouting van Ajax, wordt per 1 juli Hoofd Ontwikkeling van Ajax. Dit is een nieuwe functie binnen de Amsterdamse club. Westerveld wordt nauw betrokken in de zoektocht naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.