Zlatan uitgemaakt voor zigeuner: 'Ik heb het uitjouwen nodig'

door Bart Veenstra 13

Bron DAZN

Zlatan uitgemaakt voor zigeuner: 'Ik heb het uitjouwen nodig'

door Bart Veenstra 13

Bron DAZN

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic heeft zondagavond een deel van de aanhang van AS Roma de mond gesnoerd. De spits van AC Milan werd tijdens de kraker tegen de club uit Rome uitgemaakt voor 'zigeuner'. Toen Zlatan de score opende, liet hij van zich horen.

Naast Ibrahimovic was ook middenvelder Franck Kessié het slachtoffer van spreekkoren van een deel van de aanhang van AS Roma. Nadat Ibrahimovic de 0-1 maakte, gebaarde hij naar de AS Roma-fans dat ze luider moesten zingen', schrijft Voetbal International. Het leverde de oud-spits van Ajax een gele kaart op. Vlak voordat Kessie vanaf de penaltystip de 0-2 maakte, waren apengeluiden te horen.

Ibrahimovic heeft uitjouwen nodig

Tegenover DAZN reageerde Ibrahimovic als volgt: 'Ik heb het uitjouwen nodig. Hoe meer ik uitgejouwd word, hoe meer ik voel dat ik leef. Adrenaline levert me zoveel op.' AS Roma moet nu vrezen voor een straf. Eerder waren tegen Napoli ook al racistische spreekkoren te horen.

AC Milan boekte op bezoek bij AS Roma een belangrijke 1-2 overwinning. De topclub uit Milaan staat gedeeld eerste met Napoli. Beide clubs staan op 31 punten. Op plek drie volgt Inter dat op 24 punten staat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties