'Royal Antwerp steeds dichterbij binnenhalen van Alderweireld'

door Bart Veenstra 55

Bron Het Nieuwsblad

'Royal Antwerp steeds dichterbij binnenhalen van Alderweireld'

door Bart Veenstra 55

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Royal Antwerp FC lijkt steeds dichterbij de komst van oud-Ajacied Toby Alderweireld te komen. Volgens Het Nieuwsblad gaan de onderhandelingen tussen de Belgische club en Alderweirelds huidige club Al Duhail de goede kant op.

De club uit Qatar, waar Alderweireld sinds een jaar speelt, lijkt bereid om mee te werken aan de transfer. Zodoende kan directeur Marc Overmars een grote slag slaan op de transfermarkt. Wel moet de voormalig Ajax-directeur een transfersom betalen voor Alderweireld.

Een jaar geleden nam Al Duhail Alderweireld voor dertien miljoen euro over van Tottenham Hotspur. De club uit Qatar wil dan ook een groot deel van deze transfersom terugzien. Volgens Het Nieuwsblad is er nu nog sprake van 'een kloofje' tussen vraag en aanbod, al is Royal Antwerp bereid om te ver te gaan voor deze 'top- en prestigetransfer'.

Alderweireld zelf zou maar al te graag een transfer willen maken naar Royal Antwerp. Bij de Belgische club zou al een 'monstercontract' klaar liggen. Volgende week gaat Royal Antwerp op trainingskamp naar Oostenrijk en het is de bedoeling dat Alderweireld tegen die tijd al speler is van de club uit Antwerpen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties