Oranje O17 loot Engeland, Denemarken en Noord-Ierland voor EK-kwalificatieronde

door Cristian de Jong 2

Bron OnsOranje

Oranje O17 loot Engeland, Denemarken en Noord-Ierland voor EK-kwalificatieronde

door Cristian de Jong 2

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Oranje Onder 17 zal het in de EK-kwalificatie in eigen land opnemen tegen Engeland, Denemarken en Noord-Ierland, zo valt te lezen op de website van OnsOranje. Dat werd donderdag bekend tijdens de loting in Nyon.

Wegens de positie van Oranje O17 op de coëfficiëntenranglijst mochten de talenten de eerste EK-kwalificatieronde overslaan. Dit zal betekenen dat de aankomende kwalificatieronde in eigen land ook de eerste ronde voor de talenten wordt.

Op 22, 25 en 28 maart 2023 zal Oranje O17 het opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Engeland, Denemarken en Noord-Ierland. De locatie en de exacte tijdstippen van de wedstrijden zijn nog niet bekendgemaakt.

Er staat dus een lastige opgave te wachten voor de aanstormende talenten. Oranje plaatst zich voor het EK in 2023, dat in Hongarije georganiseerd wordt, als het tot de acht groepswinnaars behoort. De jeugdige spelers kunnen zich ook plaatsen door als één van de zeven beste nummers twee te eindigen. Het EK zal gehouden worden van 17 mei tot 2 juni.

Verwacht jij dat Oranje gaat scoren tegen Argentinië? Zet in en ontvang vijftig (!) keer je inzet terug bij een goal van het Nederlands elftal! Let op: dit geldt alleen voor nieuwe spelers bij Jack's!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.