Naar verluidt: 'United niet geïnteresseerd in El Ghazi'

door Roemer Smid 105

Bron AS

Naar verluidt: 'United niet geïnteresseerd in El Ghazi'

door Roemer Smid 105

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is in principe gesloten, maar er zijn nog altijd geruchten omtrent oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Dinsdag 12 september

'United niet geïnteresseerd in El Ghazi'

De Daily Mail meldde eerder dat Manchester United geïnteresseerd was in de diensten van Anwar El Ghazi. The Athletic-journalist Laurie Whitwell ontkracht dit gerucht echter op X. Volgens Whitwell heeft United ondanks de afwezigheid van Antony en Jadon Sancho genoeg opties op de flanken. Facundo Pellistri, Alejandro Garnacho, Bruno Fernandes en Mason Mount worden als alternatieven op de buitenposities genoemd.

'Stunt in de maak: Manchester United wil El Ghazi vanwege onzekerheid over Antony'

Manchester United wil de transfervrije Anwar El Ghazi inlijven, zo meldt The Daily Mail. El Ghazi, die na zijn vertrek bij PSV afgelopen zomer transfervrij is, kan een droomtransfer maken naar The Red Devils. De spoeling op de flanken is dun bij United. Peperdure aankopen Antony en Jadon Sancho zijn (tijdelijk) uit de selectie gezet. De eerstgenoemde door beschuldigingen van huiselijk geweld en de tweede door een publieke uithaal naar trainer Erik Ten Hag. Dit was nadat Sancho uit de selectie was gelaten wegens slechte prestaties op de training. Oud Ajacied El Ghazi kan dus mogelijk terugkeren in de Premier League. De Marokkaanse Nederlander speelde eerder voor Aston Villa en Everton.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.