El Ghazi over topper tegen Ajax: 'Ik kan niet ontkennen dat het voor mij een speciale wedstrijd is'

door Justin Fokkens 161

Bron De Telegraaf

El Ghazi over topper tegen Ajax: 'Ik kan niet ontkennen dat het voor mij een speciale wedstrijd is'

door Justin Fokkens 161

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Anwar El Ghazi verdedigt dit seizoen de kleuren van PSV en is blij om in Eindhoven weer meer in actie te mogen komen, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. De oud-Ajacied keerde afgelopen zomer terug in Nederland, na in het buitenland onder contract te hebben gestaan bij Lille OSC, Aston Villa en Everton.

Het afgelopen jaar kwam de aanvaller nauwelijks in wedstrijdverband in actie. Dit viel hem vanzelfsprekend zwaar. 'Ik ben wel eens geblesseerd geweest en dan was ik er maximaal drie maanden uit. Dat is mentaal toch iets anders. Nu ben ik er een jaar uit geweest zonder blessure, puur omdat trainers het niet in me zagen zitten. Dan gaat het ook in je hoofd spelen. Als je dan weer wedstrijden gaat spelen, kom je niet alleen fysiek tekort, maar heb je ook twijfels.'

Volgend weekend staat er voor El Ghazi een bijzondere wedstrijd op het programma, wanneer hij met de Eindhovenaren op bezoek gaat bij Ajax. In Amsterdam komt hij onder meer zijn oud-ploeggenoten Daley Blind en Davy Klaassen tegen. 'Ik kan niet ontkennen dat het voor mij een speciale wedstrijd is. Iedereen weet van mijn verleden bij Ajax, dat ik daar mijn debuut heb gemaakt en drie jaar daar heb gespeeld'.

Vol vertrouwen

De oud-Ajacied heeft echter vertrouwen in een goed resultaat voor zijn huidig werkgever. 'Ik denk dat we er goed opstaan. We hebben veel kwalitatief goede spelers, spelers die het verschil kunnen maken. Ik zie kansen tegen Ajax, ze zijn zeker kwetsbaar. We gaan er vol voor', zo besluit El Ghazi.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.