Weet Ajax zich te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? (Ad)

door Ajax Showtime 82

Bron Ajax Showtime

Weet Ajax zich te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? (Ad)

door Ajax Showtime 82

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax zal zich aankomende dinsdag moeten plaatsen voor de Europa League. In Schotland is Rangers FC de tegenstander. Ajax mag met maximaal vier doelpunten verschil verliezen als het zich wil plaatsten voor de Europa League. Volgens de bookies is Ajax de favoriet voor dit duel.

Zo levert een overwinning van Ajax 1,85 keer je inzet op. Een overwinning van Rangers is daarentegen veel voordeliger, dat levert namelijk 3,80 keer je inzet op. Een gelijkspel is het meest winstgevend, dan kun je namelijk je inzet 4,00 keer terugverdienen. Je kunt ook inzetten op de ploeg die bij rust op voorsprong staat, en welke ploeg er met de winst vandoor gaat. Als Ajax met een voorsprong gaat rusten en deze voorsprong weet te behouden, dan levert dat 3,00 keer je inzet op.

Ook kan je inzetten op de doelpunten van aankomende dinsdag. Als je denkt dat beide teams het doel zullen treffen, dan kun je je inzet keer 1,53 keer terugverdienen. Ben je minder optimistisch, en denk je dat beide teams niet zullen scoren, dan verdien je je inzet 2,37 keer terug. Daarnaast kun je ook inzetten op de eindstand. Als je denkt dat Ajax eenvoudig met 0-3 zal winnen, dan kun je je inzet 17,00 keer terugverdienen. Een 1-2 zege van Ajax levert 8,50 keer je inzet op.

Tot slot kijken we even naar de doelpuntenmakers van aankomende dinsdag. Als je denkt dat Brian Brobbey het laatste doelpunt zal maken, dan kun je 6,50 keer je inzet terugverdienen. Als Steven Bergwijn op een willekeurig moment het doel weet te treffen, dan verdien je je inzet 3,10 keer terug.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.