Marin in blessuretijd onderuit tegen AA Gent

door Jesse ter Haar 23

Toekomstig Ajacied Razvan Marin is vrijdagavond in blessuretijd onderuit gegaan tegen AA Gent. Met zijn Standard Luik trad hij in eigen huis aan en knokte hij zich tweemaal terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk ging de uitploeg er met een 2-3 zege vandoor.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd namens Gent gescoord door Brecht Dejaegere, die de bal alleen maar over de lijn hoefde te tikken. Er volgde hierna een behoorlijk gesloten wedstrijd, maar na dertig minuten spelen viel toch de 1-1. Samuel Bastien scoorde de gelijkmaker uit een voorzet.

Na rust ging het maken van goals verder. Eerst maakte Jonathan David de 1-2 met een harde knal, waarna Maxime Lestienne uit het niets de gelijkmaker kon scoren. In de derde minuut van de blessuretijd was het opnieuw David die scoorde en met die goal tekende hij voor de eindstand. Marin speelde negentig minuten, maar kon de nederlaag niet voorkomen. Standard staat nu op een vierde plek in de kampioensronde.