Kluivert spreekt over toekomst: 'Ik wil graag bij Valencia CF blijven'

door NielsOpdam 40

Bron DAZN

Kluivert spreekt over toekomst: 'Ik wil graag bij Valencia CF blijven'

door NielsOpdam 40

Bron DAZN

Laatst geüpdatet

Justin Kluivert wil na dit seizoen graag bij Valencia CF blijven, zo vertelt de aanvaller in gesprek met DAZN. De Nederlander wordt dit seizoen gehuurd van AS Roma, waar zijn contract nog doorloopt tot de zomer van 2024.

'Ik wil graag blijven, omdat ik me hier fijn voel en het naar mijn zin heb. We zullen zien wat er mogelijk is, maar ik wil graag blijven', vertelt de oud-Ajacied. Voorlopig ligt de focus van Kluivert vooral op lijfsbehoud met Valencia. 'Ik wil veilig blijven en we zullen zien of het mogelijk is, maar ik vind het leuk om hier te zijn.'

Kluivert staat momenteel op de veertiende plaats met de club uit de sinaasappelstad. Zij hebben 37 punten na 34 wedstrijden. Dat zijn drie punten meer dan Getafe, dat nu op de achttiende plaats staat. In Spanje degraderen de nummers twintig, negentien en achttien direct. Valencia CF speelt nog vier competitiewedstrijden.

'Valencia heeft moeite met vraagprijs van AS Roma'

Volgens MARCA heeft de Spaanse club moeite met de vraagprijs van AS Roma. De Italianen vragen naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro voor de vleugelspeler. Als AS Roma vasthoudt aan die prijs, dan wordt een transfer bijna onmogelijk. Valencia CF hoopt dan ook dat AS Roma bereid is om de vraagprijs wat te verlagen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.