'Kishna wil vertrekken bij ADO Den Haag en dient transferverzoek in'

door Jesse ter Haar 10

Bron Algemeen Dagblad

'Kishna wil vertrekken bij ADO Den Haag en dient transferverzoek in'

door Jesse ter Haar 10

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ricardo Kishna wil vertrekken bij ADO Den Haag, zo schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagavond. De aanvaller heeft een contract tot aan het einde van het huidige seizoen, maar die verbintenis is hij niet van plan uit te zitten.

Aanvankelijk vertrok de oud-Ajacied na vorig seizoen al bij ADO Den Haag. Hij wilde niet langer voor de club spelen en was opzoek naar iets nieuws. Er kwam echter geen geschikte club op zijn pad en dus tekende hij een nieuw eenjarig contract bij ADO Den Haag. Dat contract lijkt hij dus niet te willen uitdienen.

Naast Kishna wil ook goalgetter Thomas Verheydt de club verlaten. Hij is niet tevreden over het beleid van de club van trainer Dirk Kuyt en wil de deur achter zich dichttrekken. De spits verlengde in de zomer nog zijn contract in Den Haag, maar net als Kishna is hij niet van plan om de gehele contractuele periode uit te zitten.

Crisis in Den Haag

Met Kuyt aan het roer moest ADO Den Haag een nieuwe gooi naar promotie wagen. Vorig seizoen greep de club namelijk net mis. De realiteit is, getuige de zestiende plaats van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie, compleet anders. Kuyt en de zijnen wonnen pas vier van de vijftien gespeelde wedstrijden.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.