Kishna gaat verder kijken: 'Door wat er bij de club is gebeurd, zie ik het niet echt meer zitten'

door Jesse ter Haar 89

Bron ESPN

Kishna gaat verder kijken: 'Door wat er bij de club is gebeurd, zie ik het niet echt meer zitten'

door Jesse ter Haar 89

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ricardo Kisha gaat ADO Den Haag in de komende zomer verlaten, zo vertelt hij ESPN. De voormalig buitenspeler van Ajax baalt van de manier waarop het voor hem eindigt in Den Haag, maar volgens hemzelf is het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière.

'Ik ga verder kijken', aldus Kishna na afloop van de door ADO Den Haag verloren play-off-finale tegen Excelsior. 'Door wat er allemaal bij de club is gebeurd, zie ik het niet echt meer zitten. Ik had het liever op een andere manier achtergelaten. Dit is mijn club geweest sinds mijn jeugd. Daar heb ik mijn hele leven lang onwijs veel liefde voor gehad, dus het doet enorm pijn om hier zo af te sluiten.'

Overigens heeft Kishna nog geen nieuwe bestemming in zijn hoofd. Hij staat open opties en kan zelfs een toekomst bij ADO Den Haag toch nog niet helemáál uitsluiten. 'Iedereen mag bellen, ook ADO. Het is nog niet helemaal afgesloten, maar er moet een hoop veranderen als ik hier wil blijven. Dat ligt niet in de lijn der verwachting.'

ADO Den Haag greep zondagavond net naast promotie van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. De club stond met 3-0 voor tegen Excelsior, maar gaf het toch nog uit handen. Na de verlenging eindigde het in 4-4, waarna de Rotterdammers de strafschoppenreeks uiteindelijk beter voldeed. Het betekent voor de club van Kishna dat het ook gedurende het seizoen 2022/2023 in de Keuken Kampioen Divisie actief is.

De route van Kishna

Voor Kishna is ADO Den Haag de club waar het begon. Ajax nam hem in 2009 over, waarna hij de Amsterdamse jeugdopleiding doorliep. Mede door blessures kon zijn periode bij Ajax niet geheel een succes worden genoemd. Het bracht hem tot een transfer naar Lazio, waarna hij nog voor Lille OSC en dus ADO Den Haag speelde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.