Kishna en ADO Den Haag bereiken alsnog akkoord over nieuw contract

door Jesse ter Haar 23

Bron ADO Den Haag

Kishna en ADO Den Haag bereiken alsnog akkoord over nieuw contract

door Jesse ter Haar 23

Bron ADO Den Haag

Laatst geüpdatet

Ricardo Kishna en ADO Den Haag hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, zo brengt de club naar buiten via de eigen website. Het is een opvallende deal, aangezien club en speler afgelopen zomer nog uit elkaar gingen. De aanvaller gaf toen aan geen toekomst voor zichzelf bij de club te zien.

In de afgelopen periode bleef de oud-Ajacied echter wel meetrainen met ADO Den Haag. Vorige week speelde hij ook mee tijdens een oefenduel tussen de club uit Den Haag en FC Groningen. Laatstgenoemde club won de vriendschappelijke wedstrijd met 3-1 en de buitenspeler kwam niet tot scoren. Zijn verblijf in Den Haag wordt dus verlengd. Het contract wordt later op woensdag ondertekend. Hoe lang het contract zal lopen, is nog niet bekend.

Vorig seizoen kwam Kishna tot een totaal van 21 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Hij was daarbij bij veertien doelpunten betrokken. Vier keer wist hij te scoren, terwijl hij tot tienmaal toe een medespeler in staat stelde om te scoren. Kishna kwam pas laat op gang, want de eerste elf speelrondes miste hij door blessureleed.

De linkspoot was van 2009 tot 2015 onderdeel van Ajax. Eerst doorliep hij de jeugdopleiding, waarna hij in 2014 in het eerste terechtkwam. Hij maakte indruk met zijn frivoliteit, maar kende ook veel blessureleed. Uiteindelijk verliet hij de Amsterdamse club - na 48 wedstrijden in het shirt te hebben gespeeld - in 2015 voor Lazio. In Italië kwam hij tot 21 optredens, waarna hij via Lille terechtkwam bij ADO Den Haag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.