Ihattaren wil naar PSV: 'Op dit moment geen sprake van een terugkeer'

door NielsOpdam 51

Bron Rik Elfrink

Ihattaren wil naar PSV: 'Op dit moment geen sprake van een terugkeer'

door NielsOpdam 51

Bron Rik Elfrink

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren zou graag willen terugkeren bij PSV, maar daar is op dit moment geen sprake van. Dat schrijft Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, woensdagavond op zijn Twitter-account.

Ihattaren werd dit jaar door Ajax gehuurd van Juventus. De Amsterdammers lieten recent weten dat zij de koopoptie, waarop ze recht hadden, niet lichten. Zodoende lijkt de linkspoot terug te keren naar Juventus. Er lijkt in ieder geval geen sprake van een terugkeer van Ihattaren bij PSV. 'Ingewijden zeggen dat hij dat zelf wel zou willen, maar momenteel wordt er niet formeel over gesproken zegt PSV.'

'Mijn interpretatie: er zal een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren', sluit de PSV-watcher zijn bericht af. Ihattaren kwam afgelopen week slecht in het nieuws. Hij werd op dinsdag namelijk opgepakt wegens een beschuldiging van ernstige bedreiging. De politie in Utrecht arresteerde de oud-Ajacied in een woning in Utrecht.

Een dag later was Ihattaren weer op vrije voeten. Sander Janssen, de advocaat van de voetballer, liet toen weten dat het om een zaak van geruime tijd geleden ging. Volgens Janssen had de voetballer in de afgelopen weken de weg omhoog weer gevonden. 'En hij zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië om daar zijn trainingen te hervatten', schreef de advocaat doelend op Juventus.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.