Ihattaren weer op vrije voeten: 'Zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië'

door NielsOpdam 37

Bron Sander Janssen

Ihattaren weer op vrije voeten: 'Zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië'

door NielsOpdam 37

Bron Sander Janssen

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren is sinds woensdag weer op vrije voeten, nadat hij dinsdag was aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging. Dat schrijft zijn advocaat, Sander Janssen, in een persbericht op Twitter.

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Ihattaren was opgepakt wegens een beschuldiging van ernstige bedreiging. De politie in Utrecht arresteerde de oud-Ajacied in een woning in Utrecht. 'Het betreft een zaak van geruime tijd geleden die nog bij de politie in onderzoek is. Mohamed heeft daarover bij de politie verklaringen afgelegd en is vandaag weer in vrijheid gesteld', schrijft Janssen op Twitter.

Volgens de advocaat van Ihattaren had de voetballer in de afgelopen weken de weg omhoog weer gevonden. 'En hij zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië om daar zijn trainingen te hervatten', schrijft Janssen. Ihattaren werd tijdens het afgelopen jaar gehuurd door Ajax en verlaat de club - officieel gezien - begin 2023. Daarna keert hij terug naar Juventus.

'Hij hoopt dat hem de rust en gelegenheid zal worden geboden zich weer honderd procent te kunnen richten op waar het voor hem - en zeker in deze tijd: velen met hem - allemaal om draait, het voetbal', sluit Janssen het persbericht af.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.