'Ihattaren gearresteerd door politie wegens beschuldiging van ernstige bedreiging'

door Ajax Showtime 483

Bron De Telegraaf

'Ihattaren gearresteerd door politie wegens beschuldiging van ernstige bedreiging'

door Ajax Showtime 483

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren is opgepakt wegens een beschuldiging van ernstige bedreiging, zo schrijft onder meer De Telegraaf dinsdag. De politie in Utrecht arresteerde de voetballer in een woning in de stad waar hij op dat moment verbleef.

De politie trad met meerdere agenten naar binnen. Sommigen van hen waren gehuld in een politie-uniform en anderen waren agenten in burger. De politie-afvaardiging nam Ihattaren vervolgens mee naar het politiebureau. Overigens bracht de politie in Utrecht niet meer naar buiten dan dat het om een twintigjarig persoon zou gaan. Na navraag van de krant bij bronnen dicht bij het onderzoek kwam echter al snel naar buiten dat het om Ihattaren zou gaan.

Het is nog niet bekend waar de bedreiging precies om ging en tegen wie het was gericht. Wat wél zeker is, is dat de politie de aangifte van bedreiging in de komende dagen gaat onderzoeken. Of Ihattaren in afwachting daarvan aanwezig zal blijven op het politiebureau, is vooralsnog onbekend. 'Bronnen achten dat wel aannemelijk', zo schrijft de krant.

Ihattaren is - officieel gezien - momenteel nog altijd Ajacied. Recent werd immers bekend dat hij de club begin 2023 verlaat. Zijn huurperiode loopt dan af en Ajax licht de koopoptie waarop het recht had niet. Zodoende keert de linkspoot terug naar Juventus. In de voorbereiding op het huidige seizoen liet Ihattaren zich nog op positieve wijze gelden bij Ajax, maar dit was van korte duur. Wegens problemen in zijn privé was hij enige tijd afwezig bij de club. Sindsdien werkte hij enkel individuele trainingen af op de club.

Sneijder bood Ihattaren helpende hand

Eerder deze maand leek de voetballer nog voor een nieuwe kans te gaan. Hij ging aan de slag met Wesley Sneijder, maar dat was van korte duur. De oud-Ajacied was zelfs bereid om met Ihattaren mee naar Juventus te gaan, maar de samenwerking duurde niet langer dan twee weken. 'Hij heeft wel de passie en de vreugde, alleen hij kan de knop nog niet omzetten. Dat heb ik geconcludeerd, en dan is het voor mij ook moeilijk om daarmee aan de slag te gaan', legde Sneijder toen uit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.