Haller na rentree in Bundesliga: 'Moet nu hard werken om weer helemaal fit te worden'

door Cristian de Jong 8

Bron Viaplay

Haller na rentree in Bundesliga: 'Moet nu hard werken om weer helemaal fit te worden'

door Cristian de Jong 8

Bron Viaplay

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller is dolgelukkig zijn rentree te hebben gemaakt in de Bundesliga. De oud-Ajacied speelde zijn eerste minuten van het seizoen, nadat hij maanden afwezig heeft moeten zijn wegens teelbalkanker.

'Natuurlijk was mijn rentree emotioneel. Het was niet de makkelijkste fase uit mijn leven', begint Haller tegenover Viaplay. 'Ik wist dat ik kon rekenen op de steun van de spelers, trainers en de fans. Om dan zo'n welkom te krijgen, dat is geweldig.' Haller genoot van zijn rentree. 'Ik geniet van ieder moment op het veld. Zulke momenten zijn kostbaar. Door wat ik heb meegemaakt, realiseer ik me weer hoe belangrijk dat is.'

Naast zijn rentree in de Bundesliga maakte Haller tevens zijn officiële debuut voor Borussia Dortmund. De spits is, ondanks zijn terugkeer, nog niet waar hij wil zijn, zo geeft hij aan. 'Ik moet nu hard werken om weer helemaal fit te worden.'

Doelpuntrijke overwinning Dortmund

Haller verving Youssoufa Moukoko in de 62e minuut. Dortmund stond op dat punt nog met 2-2 gelijk en zodoende wist Haller dat hij nog flink aan de bak kon. Scoren deed de Ivoriaan niet, maar zag zijn ploeg wel winnen. Giovanni Reyna scoorde in de 78e minuut het winnende doelpunt. Dortmund pakte dus de volledige buit in de met 4-3 gewonnen wedstrijd tegen FC Ausburg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.