Fraser volgt Oosting op als hoofdtrainer van RKC Waalwijk

door NielsOpdam 22

Bron RKC Waalwijk

Fraser volgt Oosting op als hoofdtrainer van RKC Waalwijk

door NielsOpdam 22

Bron RKC Waalwijk

Laatst geüpdatet

Henk Fraser is de nieuwe hoofdtrainer van RKC Waalwijk, zo meldt de Brabantse club via de clubwebsite. Hij volgt Joseph Oosting op, die na dit seizoen naar FC Twente vertrekt. Fraser tekent een contract voor de komende twee seizoenen in Waalwijk.

De oefenmeester is enthousiast over zijn nieuwe baan als hoofdtrainer van RKC Waalwijk. 'Ik zie veel potentie binnen de club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf, directie en supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven op de ingezette lijn van de afgelopen jaren', laat Fraser weten.

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC Waalwijk, is uiteraard ook blij met de aanstelling van Fraser. 'Wij zijn trots dat we Henk hebben weten te overtuigen om voor ons te kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat Henk als mens en als trainer de juiste persoon is om een vervolg te geven op hetgeen we als club de laatste jaren neergezet hebben.'

Fraser zat sinds december 2022 zonder club

Fraser was sinds december 2022 werkloos, nadat hij opstapte bij FC Utrecht. De trainer greep ex-Ajacied Amin Younes bij de keel op het trainingskamp. Hij begreep dat deze actie niet door de beugel kon en besloot daarom per direct te stoppen als hoofdtrainer van de Domstedelingen. Vijf maanden later heeft de oefenmeester met RKC Waalwijk een nieuwe uitdaging gevonden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.