Ferdinand verdedigt Ten Hag: 'Je moet hem de tijd geven'

door Roemer Smid 42

Bron FIVE

Ferdinand verdedigt Ten Hag: 'Je moet hem de tijd geven'

door Roemer Smid 42

Bron FIVE

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag beleeft de slechtste seizoenstart in 34 jaar met Manchester United. De hashtag #TenHagOut was trending na de verliespartij tegen Crystal Palace van afgelopen zaterdag. Clubicoon Rio Ferdinand denkt echter dat een ontslag van de Nederlander niets oplevert voor de Engelse club, zo vertelt hij bij het Youtube-kanaal FIVE. Hij houdt vertrouwen en vraagt geduld van de supporters.

United staat op het moment tiende in de Premier League. Na zeven duels hebben de Red Devils twaalf verliespunten en het gemor van de fans zwelt aan. Dinsdagavond is Galatasaray de tegenstander in de Champions League. De ploeg, de fans en Ten Hag snakken naar een overwinning.

#TenHagOut 

De hashtag #TenHagOut was trending op X na de 0-1 verliespartij tegen Crystal Palace van afgelopen weekend. Ferdinand vindt dat dit te prompt is. 'Ik snap waar de negativiteit vandaan komt en ik begrijp waarom een deel van de achterban in het stadion hem uitjoelt. Maar hij heeft tijd nodig. Aan reacties als "Weg met hem" heb je niets. Je moet hem de tijd geven.'

Vorig jaar begon het United van Ten Hag eveneens dramatisch aan het seizoen, maar na een aantal wedstrijden ging het beter lopen. United eindigde vorig jaar als derde en stelde daarmee Champions League-voetbal veilig. Ferdinand houdt dan ook vertrouwen in de Tukker. 'Ten Hag liet zien dat hij het team en de spelers kan laten groeien en daarmee moeten ze aan de slag.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.