Antony keert terug in wedstrijdselectie Manchester United voor duel met Galatasaray

door Roemer Smid 12

Bron Fabrizio Romano

Antony keert terug in wedstrijdselectie Manchester United voor duel met Galatasaray

door Roemer Smid 12

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Antony heeft de groepstraining bij Manchester United hervat en wordt gezien als optie voor de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Galatasaray, aldus Fabrizio Romano op X. De Braziliaanse vleugelaanvaller wordt beschuldigd van huiselijk geweld en bedreiging tegen zijn ex-vriendin. Hij werd eerder tot nader onderzoek uit de selectie gezet.

In een officieel statement liet Manchester United weten dat Antony heeft meegewerkt aan de politieonderzoeken in Brazilië en in Engeland. 'Wij hebben besloten dat hij de training mag hervatten en dat hij beschikbaar is voor de selectie zolang het politieonderzoek loopt.' Erik ten Hag vertelt maandag dat Antony een optie is voor de wedstrijdselectie van het Champions League-duel met Galatasaray. 'Het is goed nieuws dat Antony terug is', aldus de Tukker.

United zit in een slechte periode. Vorige week verloor de Engelse grootmacht met 4-3 van Bayern München en zaterdag werd met 0-1 van Crystal Palace verloren. In de Premier League staat de club op een teleurstellende tiende plek. De wedstrijd tegen Galatasaray van aankomende dinsdag en de wedstrijd tegen Brentford aankomende zaterdag kunnen wel eens cruciaal worden voor het aanblijven van Ten Hag als trainer.

Lisandro Martinez weer onder het mes

Ten Hag geeft ook een update over de blessure van Lisandro Martinez. De Argentijn moet weer onder het mes en zal voor een lange tijd niet inzetbaar zijn. Martinez kampt al sinds april met een voetblessure en de situatie is dusdanig verergerd dat hij wederom geopereerd moet worden. Het lijkt er op dat de verdediger dit jaar niet meer in actie zal komen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.