Erik ten Hag beschikt mogelijk nog niet over Antony tegen Arsenal

door Cristian de Jong 11

Bron Manchester United

Erik ten Hag beschikt mogelijk nog niet over Antony tegen Arsenal

door Cristian de Jong 11

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag weet nog niet of hij dit weekend over Antony kan beschikken in de thuiswedstrijd tegen Arsenal. De oefenmeester zei vrijdag dat hij pas op zaterdag, na de laatste training, gaat beslissen of hij de Braziliaan opneemt in zijn selectie voor de thuiswedstrijd tegen de koploper.

'Antony heeft donderdag voor het eerst individueel getraind. Vrijdag en zaterdag hebben we twee groepstrainingen, daarna zal ik een beslissing nemen', vertelt Ten Hag op de website van Manchester United. Zondag komt koploper Arsenal op bezoek op Old Trafford. De ploeg uit London verloor nog geen wedstrijd dit seizoen. 'Ik heb Arsenal zien spelen, het is een taaie tegenstander. Arsenal is een team dat al langer bij elkaar is, met een trainer die een duidelijke filosofie heeft. Dus voor ons is het een goede test', aldus Ten Hag.

Manchester United kende een dramatische competitiestart. Met een verloren thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en een blamage op bezoek bij Brentford (4-0) kwam er al veel kritiek op de ploeg van Ten Hag. Maar na drie gewonnen duels oprij lijkt Manchester United klaar te zijn voor de kraker tegen koploper Arsenal.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.