'Di Maria gaat het kwartfinaleduel met Oranje op WK in Qatar halen'

door Bart Veenstra 18

Bron TyC Sports

'Di Maria gaat het kwartfinaleduel met Oranje op WK in Qatar halen'

door Bart Veenstra 18

Bron TyC Sports

Laatst geüpdatet

Argentinië kan tegen het Nederlands elftal mogelijk weer beschikken over Angel Di Maria. De Argentijnse aanvaller miste de achtste finale-wedstrijd tegen Australië vanwege een hamstringblessure.

Volgens TyC Sports - een Argentijns medium - zou Di Maria de wedstrijd tegen Oranje van vrijdagavond moeten halen. Het Argentijnse team kreeg zondag een vrije dag, al trainde Di Maria - in zijn eentje - wel door. TyC Sports schrijft nu dat Di Maria er vrijdag zeer waarschijnlijk bij is, al is het nog wel even afwachten of de speler van Juventus in de basis kan starten of dat hij op de bank begint.

Di Maria heeft vaker last van hamstringproblemen

Di Maria heeft dit seizoen al vaker last gehad van hamstringproblemen. Vanwege die problemen kwam hij pas tot zeven wedstrijden voor Juventus. Zodoende zal men in het Argentijnse kamp voorzichtig zijn met de aanvaller. Tegen Australië werd hij vervangen door Alejandro 'Papu' Gómez.

Het Nederlands elftal en Argentinië treffen elkaar vrijdagavond in de kwartfinale van het WK in Qatar. Het duel begint om 20.00 uur. Het is niet voor het eerst dat beide landen elkaar treffen op een WK-eindronde. In 2014 troffen Nederland en Argentinië elkaar voor het laatst. Toen, in de halve finale, wonnen de Argentijnen na het nemen van penalty's.

Verwacht jij dat Nederland binnen 90 minuten wint van Argentinië?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.