'De Jong heeft geen intentie FC Barcelona te verlaten; deal met ManU loopt vast'

door Bart Veenstra 114

Bron Fabrizio Romano

'De Jong heeft geen intentie FC Barcelona te verlaten; deal met ManU loopt vast'

door Bart Veenstra 114

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Frenkie de Jong heeft nog altijd geen enkele intentie om FC Barcelona te verlaten. Dat hebben zijn zaakwaarnemers Ali Dursun en Hasan Cetinkaya laten weten aan FC Barcelona en Manchester United, zo meldt transferjournalist Fabrizio Romano.

Een nieuwe dag betekent vrijwel automatisch een update over de toekomst van De Jong. In de Engelse en Spaanse media schreef men al dat FC Barcelona en Manchester United een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 85 miljoen euro, inclusief bonussen. Er was en is altijd nog een grote 'maar' in het verhaal: De Jong moet zelf ook akkoord gaan met de transfer.

En dat laatste gebeurt nog altijd niet. Sterker nog: De Jong heeft wederom aangegeven bij FC Barcelona te willen blijven. Eerder sprak hij die wens zelf al uit en nu heeft hij via zijn zaakwaarnemers de boodschap overgebracht bij FC Barcelona en Manchester United. De mogelijke transfer naar Manchester United gaat voorlopig dus niet door.

De Jong zal bij FC Barcelona wel tot een akkoord moeten komen over de hoogte van zijn salaris. Eerder leverde hij nog salaris in om de Catalaanse club financieel te steunen. De Jong lijkt er echter niets voor te voelen om salaris in te leveren bij FC Barcelona.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties