Antony is klaar met commentaar van United-iconen: 'Ik heb nooit kritiek gehad waar ik beter van word'

door Roemer Smid 34

Bron The United Stand

Antony is klaar met commentaar van United-iconen: 'Ik heb nooit kritiek gehad waar ik beter van word'

door Roemer Smid 34

Bron The United Stand

Laatst geüpdatet

Antony heeft flink van zich afgebeten bij supporters kanaal The United Stand. De Braziliaan gaat door een moeilijke periode, zowel op persoonlijk als voetballend gebied. Hij is helemaal klaar met de kritiek die hij te verduren krijgt van Manchester United-iconen zoals Rio Ferdinand, Gary Neville en Paul Scholes.

Antony krijgt veel commentaar te verduren in de Engelse voetbalshows. Oud-United spelers hebben geen goed woord over voor de peperdure buitenspeler. Antony is het zat: 'Zij beïnvloeden duizenden fans met hun onredelijke kritiek, zelfs als ik niet speel. Ik heb ze nog nooit opbouwende kritiek zien geven waar ik beter van word.'

De Braziliaan gaat ook persoonlijk door een mindere periode en had wel op wat meer compassie gerekend. 'Ik heb nooit een berichtje van hen gehad hoe ik me voel, zeker nu ik door een turbulente periode ga. Ik zou wel willen weten hoe deze mensen dat in mijn plaats zouden ervaren.' Antony werd afgelopen september beschuldigd van huiselijk geweld.

United en Ten Hag geplaagd door blessures

Niet alleen Antony, maar heel United verkeert in een crisis. De ploeg staat laatste in poule A in de Champions League, maar ook in de Premier League gaat het de Red Devils niet van een leien dakje. 'Dit seizoen gaat het niet zo goed als we zouden willen. We zijn niet stabiel. Maar we zijn veel spelers kwijt door blessures, fundamentele stukken voor het schaakspel van Erik ten Hag. Als zij terugkeren, zullen de resultaten verbeteren', doelt Antony onder andere op de geblesseerde Casemiro, Lisandro Martínez, Mason Mount en Christian Eriksen.

Ajax telt met de Ajax Cadeaukalender af tot kerstavond 2023!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.