Van der Lem blij met Steijn en verwacht dat Reuser trainer van Ajax 1 wordt

door Gino Haverkamp 86

Bron NH Radio

Van der Lem blij met Steijn en verwacht dat Reuser trainer van Ajax 1 wordt

door Gino Haverkamp 86

Bron NH Radio

Laatst geüpdatet

Gerard van der Lem is tevreden met de basis die Ajax heeft neergezet voor het aankomende seizoen. Daarmee doelt de oud-assistent trainer van Ajax vooral op het technische vlak bij de club. Met Maurice Steijn hebben de Amsterdammers een prima trainer in huis, zo zegt hij in het NH Radio Sportcafé.

'Steijn vind ik goed', opent Van der Lem kort en bondig. Hij bekijkt het ook vrij simpel: vrijwel overal waar Steijn actief is geweest als hoofdcoach heeft hij het goed gedaan. 'Hij is een people manager en is eerlijk. Ik ken hem niet persoonlijk, maar hij smeedt een team hoor ik.' Wanneer presentator Leo Driessen aan Van der Lem voorlegt dat Sven Mislintat eerder zei dat Steijn een 'overperformer' is, gaat de Amsterdammer door over de Duitse technisch directeur. 'Ik was ook een beetje sceptisch over Mislintat. Hij leek een beetje op een zwerver met dat lange haar. Je moet hem beoordelen op wat hij doet en dat kunnen we straks zien.'

Tafelgenoot Menno Pot is wel tevreden over Mislintat, die volgens hem gericht op zoek is naar versterkingen voor Ajax en dat altijd goed weet uit te leggen. 'Tot nu toe heeft hij altijd een plausibel verhaal.'

Van der Lem verwacht dat Reuser ooit trainer Ajax 1 wordt

Van der Lem laat zich ook uit over een andere versterking bij Ajax: Martijn Reuser. De oud-Ajacied gaat aan de slag binnen de jeugdopleiding en wordt trainer van Ajax O17. 'Van Martijn Reuser had ik het nooit verwacht. Uiteindelijk is hij een goede trainer geworden. Hij gaat straks Ajax 1 doen. Iedereen mag me uitlachen, maar geloof me: hij wordt de nieuwe trainer van Ajax', luidt Van der Lems voorspelling.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.