Perez snoeihard: 'Ajax is gewoon zwak'

door Brent Tomassen 83

Bron ESPN

Perez snoeihard: 'Ajax is gewoon zwak'

door Brent Tomassen 83

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Pierre van Hooijdonk, Arnold Bruggink en Kenneth Perez zijn het eens dat Ajax op meerdere vlakken tekort is geschoten tegen Union Berlin. Desondanks hebben de oud-voetballers allen hun eigen idee waar de 3-1 nederlaag vandaan komt.

Van Hooijdonk zag tegen Union Berlin een bekend probleem voor Ajax terugkeren. 'Dit is toch een betere versie van de ploegen waar Ajax het in de Eredivisie in ieder geval een helft moeilijk mee heeft?', stelt hij bij ESPN. 'Ze spelen op dezelfde manier, met snelheid voorin en dan zijn zij fysiek vele malen sterker dan de meeste ploegen in de Nederlandse competitie.'

Bruggink is het niet helemaal eens met zijn collega. 'Het heeft ook te maken met de trainerswissel en de onrust in de club, dan wordt het elftal weer anders neergezet. Dat heeft er toch ook mee te maken? Ik vind Union Berlin gewoon beter.'

'Stoere jongens als het afgelopen is', zijn tot slot de harde woorden van Perez na het zien van het opstootje aan het eind van de wedstrijd. 'Ajax is gewoon zwak. Elke keer wordt erover gepraat van: ze hebben zulke goede spelers individueel. Ajax is gewoon zwak en heeft een heel zwak seizoen', concludeert de analist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.