Perez haalt uit naar Timber: 'Kansloos, Timber, kansloos!

door Bart Veenstra 54

Bron ESPN

Perez haalt uit naar Timber: 'Kansloos, Timber, kansloos!

door Bart Veenstra 54

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez heeft zich na afloop van het Europa League-duel tussen Union Berlin en Ajax kritisch uitgelaten over Jurriën Timber. De talentvolle verdediger verloor in de tweede helft een kopduel van oud-Ajacied Danilho Doekhi, die met een rake kopbal de Duitsers op 3-1 bracht.

'We hebben het altijd over Timber: Geweldige speler. Oh, wat is hij goed. Oh, wat is het allemaal fantastisch. Ik ben er daar ook één van. Ik vind het namelijk ook heel mooi hoe hij speelt', begint Perez zijn verhaal bij ESPN.

'Maar dan komt er een corner en dan heb je het over Europese top willen spelen...', gaat Perez verder. 'Dan komt Doekhi inlopen... Nou, dan staat daar toch een jochie tegenover? Dat zijn de momenten dat je sterk moet zijn? Dat je moet denken: dit gaat mij niet gebeuren. Kansloos, Timber, kansloos! Dit is toch niet sterk? Wel van Doekhi, maar Timber moet dit van tevoren al oplossen. Je weet dat je fysiek minder bent.'

Focus bij Ajax kan op landstitel en KNVB Beker

Door de 3-1 nederlaag van Ajax bij Union Berlin is het Europese seizoen voor de Amsterdammers voorbij. De focus bij Ajax kan dan ook volledig op de strijd om de landstitel en het winnen van de KNVB Beker. In de competitie bedraagt de achterstand op koploper Feyenoord op dit moment drie punten. Beide ploegen treffen elkaar op 19 maart in de Johan Cruijff ArenA. In de KNVB Beker speelt Ajax donderdag op bezoek bij De Graafschap. In Doetinchem speelt men voor een plek in de halve finale.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.