Perez: 'Aanwezigheid Kroes misschien nog wel pikanter dan die van Steijn'

door Bart Veenstra 70

Bron ESPN

Perez: 'Aanwezigheid Kroes misschien nog wel pikanter dan die van Steijn'

door Bart Veenstra 70

Bron ESPN

Kenneth Perez vindt de aanwezigheid van Alex Kroes in de Johan Cruijff ArenA opvallender dan die van Maurice Steijn. Beiden waren aanwezig in het stadion tijdens de thuiswedstrijd van Ajax tegen FC Twente (2-1). Steijn was eerder dit seizoen trainer van Ajax, terwijl Kroes iets meer dan twee weken na zijn start als algemeen directeur werd geschorst vanwege het mogelijk handelen met voorkennis in aandelen Ajax.

Steijn had voorafgaand aan de wedstrijd onderonsjes met meerdere oude bekenden, waaronder Kelvin de Lang en Marijn Beuker. 'Misschien was hij bij een etentje in een van die skyboxes, ofzo?', zegt Perez. Presentator Milan van Dongen vult aan: 'Wel pikant toch, dat hij voor het eerst weer terugkeert in de Johan Cruijff ArenA?', stelt hij in Dit Was Het Weekend van ESPN.

'Alex Kroes is er ook, dat is misschien nog wel pikanter'

De zoon van Steijn, Sem Steijn, speelt bij FC Twente en dus is Perez het niet eens met de opmerking van Van Dongen. 'Hoezo pikant, dan? Als je zoon voetbalt, dan wil je die toch graag zien voetballen?', zegt Perez. 'Alex Kroes is er ook, dat is misschien nog wel pikanter. Ik weet niet waarom Steijn er zo vroeg was, misschien bij zo'n lounge.'

Volgens Perez moet het helemaal geen probleem zijn als Steijn in de Johan Cruijff ArenA een wedstrijd wil bijwonen. 'Het is afgehandeld en hij heeft een best raar interview gegeven bij de collega's van ons, maar dan is het toch klaar? Dan ben je vrij om te doen en te laten wat je wil. En al helemaal om te komen kijken naar je zoon. Ik vind dat niet pikant.'

Ajax wist het duel onder toeziend oog van Kroes en Steijn met 2-1 te winnen. FC Twente kwam via Ricky van Wolfswinkel nog wel op voorsprong, maar na rust wist Ajax het tij te keren dankzij treffers van Brian Brobbey en Steven Bergwijn (penalty). Ajax klom dankzij de zege en het gelijkspel van NEC tegen PEC Zwolle (2-2) naar de vijfde plaats.

maurice steijn kelvin de lang
Maurice Steijn in gesprek met Kelvin de Lang, hoofdscout van Ajax.
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.