Opvallende suggestie Afellay: 'Feyenoord moet Danilo huren van Ajax'

door Thijs Zwagerman 52

Bron NOS

Opvallende suggestie Afellay: 'Feyenoord moet Danilo huren van Ajax'

door Thijs Zwagerman 52

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Ibrahim Afellay heeft bij Eredivisie op Vrijdag van de NOS een opvallende suggestie gedaan. Volgens de oud-voetballer zou Feyenoord er namelijk goed aan doen om Danilo Pereira proberen te huren van Ajax.

De Braziliaanse spits maakte vorig seizoen als huurling van FC Twente zeventien doelpunten in de Eredivisie, maar hoeft bij Ajax niet te rekenen op een basisplaats. Feyenoord heeft behoefte aan een spits en om die reden suggereert Afellay dat de Rotterdammers een poging voor Danilo moeten wagen. ‘Ik zou als ik Feyenoord was een heel lief telefoontje plegen naar Amsterdam om te kijken of ze Danilo misschien kunnen huren.’

‘Ik denk dat dat voor Feyenoord een heel interessante speler is’, vervolgt de oud-speler van onder meer PSV en FC Barcelona. ‘Het is een win-winsituatie: voor Ajax houdt hij z'n marktwaarde en ik denk dat hij zeker een toevoeging is voor het spel van Feyenoord’, besluit Afellay. Danilo heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.