Molenaar had Van de Ven graag bij Ajax gezien: 'Onbegrijpelijk dat ze hem hebben laten lopen'

door Cristian de Jong 100

Bron ESPN

Molenaar had Van de Ven graag bij Ajax gezien: 'Onbegrijpelijk dat ze hem hebben laten lopen'

door Cristian de Jong 100

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Keje Molenaar is van mening dat het aankoopbeleid van Ajax afgelopen zomer de fout in is gegaan. Ajax zit momenteel in een crisis en moet volgens Molenaar in de winter minimaal twee versterkingen halen. Daarnaast vindt Molenaar dat Ajax Micky van de Ven had moeten halen voordat hij koos voor een avontuur in de Bundesliga.

'Het is onbegrijpelijk dat Ajax hem heeft laten lopen', vertelt Molenaar in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. 'Die gaat bij Wolfsburg voor vijftig of zestig miljoen euro worden doorverkocht. Als je dan Calvin Bassey en Jorge Sánchez ziet, dan hebben ze bij Ajax gewoon achter een paal gezeten.'

Molenaar is van mening dat Ajax in de winterstop minimaal twee versterkingen moet aantrekken. 'Ze zitten serieus in de problemen', concludeert de oud-voetballer, die ook ziet dat Ajax verdedigend heel matig is. 'Nu moeten ze twee internationale knoerten halen, ze moeten een topverdediger halen.' Afgelopen transferperiode haalde Ajax de ene na de andere versterking. 'Dat werkt niet', vervolgt Molenaar.

Nieuwe aanwinsten

Daarnaast is Molenaar van mening dat Ajax moet proberen om Hakim Ziyech terug naar Amsterdam te halen. Ook moet Ajax Alfred Schreuder niet ontslaan, volgens Molenaar. 'Daar is het te vroeg voor. Je moet hem de kans geven om de zaak te herstellen, wellicht met twee nieuwe spelers. Ik zou voor een knoert van een verdediger gaan en Ziyech', aldus de voormalig speler van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.