Veendorp zag twijfelend Ajax: 'Als je dat voor elkaar krijgt, dan heb je het goed gedaan'

door Cristian de Jong 15

Bron RTV Drenthe

Veendorp zag twijfelend Ajax: 'Als je dat voor elkaar krijgt, dan heb je het goed gedaan'

door Cristian de Jong 15

Bron RTV Drenthe

Laatst geüpdatet

Keziah Veendorp, speler van FC Emmen, stapte afgelopen zaterdag met opgeheven hoofd het veld af. Toch voelde de middenvelder dat er meer te halen viel tegen Ajax. De Amsterdammers speelden met 3-3 gelijk tegen Emmen. Daarmee gaf Ajax een 1-3 voorsprong uit handen.

Zo is Veendorp allereerst trots op zijn ploeg. 'Als je terugkomt na een 1-3 achterstand tegen de landskampioen, dan moet je tevreden zijn', vertelt de speler tegenover RTV Drenthe. Toch ziet Veendorp dat er misschien toch meer te halen viel. 'Maar we hebben gewoon goede kansen gehad op meer.'

'Het klinkt misschien gek, maar toen de scheidsrechter affloot had ik iets van: we hadden hem eigenlijk over de streep moeten trekken', geeft Veendorp aan. Daarnaast ziet de middenvelder dat Ajax het moeilijk heeft gehad. 'Je merkt wel dat het gevoel bij hen niet helemaal juist is, ook al kwamen ze heel gemakkelijk op 1-3 nadat we geweldig begonnen.'

Twijfelend Ajax

Toch is het geloof nooit verdwenen bij de Emmenaren. 'Maar in de rust hadden we echt nog wel het idee dat er een resultaat in zat.' Vervolgens vertelt Veendorp dat hij zag dat Ajax steeds meer begon te twijfelen. 'Als je dat voor elkaar krijgt, dan heb je het goed gedaan', aldus Veendorp.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.