Maduro ziet dilemma: 'Als ik Berghuis was, zou ik het niet doen'

door Bart Veenstra 21

Bron Voetbal International

Maduro ziet dilemma: 'Als ik Berghuis was, zou ik het niet doen'

door Bart Veenstra 21

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Hedwiges Maduro ziet in dat Steven Berghuis voor een enorm dilemma staat. De aanvaller van Feyenoord staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax en om die reden wacht Berghuis een moeilijke keuze.

Dat Berghuis een versterking voor Ajax zou zijn, staat volgens Maduro buiten kijf. 'Hij is een van de beste spelers op rechts met zijn linkerbeen. (...) Ik begrijp heel goed dat Ajax hem wil hebben', aldus de oud-Ajacied in de EK Liveshow van Voetbal International.

De vraag is wel: hoe staat Berghuis op dit moment zelf in een mogelijke transfer naar Ajax? 'Ik weet niet hoe hij denkt. Als ik hem was, zou ik het niet doen', zegt Maduro. 'Er is veel gedoe omheen. Hij kan denk ik ook naar het buitenland. Dan zou ik daarvoor gaan. Maar als hij heel graag naar Ajax wil, kan ik het ook wel begrijpen.'

'Zelf zou ik het alleen niet doen. Het zorgt voor te veel problemen. Er zijn de laatste tijd niet veel spelers die van Feyenoord naar Ajax zijn gegaan. Andersom wel. Het is nu een beetje gissen. We zullen zien. Maar als hij wil, dan gaat hij wel.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.