Maduro: 'Denk dat Ajax wel een moeilijke periode gaat krijgen vanwege het WK'

door NielsOpdam 9

Bron De Eretribune

Maduro: 'Denk dat Ajax wel een moeilijke periode gaat krijgen vanwege het WK'

door NielsOpdam 9

Bron De Eretribune

Laatst geüpdatet

Hedwiges Maduro denkt dat Ajax een moeilijke periode tegemoet gaat richting het WK in november. Dat vertelt de oud-Ajacied in De Eretribune op ESPN. De Amsterdammers speelden zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles en hebben drie wedstrijden op rij niet gewonnen.

'Ik denk dat Ajax wel een moeilijke periode gaat krijgen vanwege het WK', begint Maduro zijn verhaal. 'Als je dichtbij het WK komt, wordt het alleen maar erger bij Ajax. Europees voetbal, die jongens willen geen blessures, dus dat is anders dan dat je het WK na het seizoen hebt.'

Zaterdagavond kwam Ajax niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead. Volgens Maduro hield de club uit Deventer de as goed dicht. 'Maar Ajax wil alsnog door de as spelen. Het kon bijna helemaal niet en daarom kwamen er ook geen kansen. Er is niemand die denkt: Ik ga er even omheen en geef dan een voorzet.' Mario Been vond de Amsterdammers in de eindfase heel erg matig. 'Met name ook Brobbey. Hoe kleiner de ruimte wordt, hoe moeilijker het voor hem is.'

Perez over afgekeurde goal GAE: 'Gebeurt helemaal niets'

Tien minuten na rust schoot Bobby Adekanye namens Go Ahead Eagles de bal binnen, maar hij werd afgefloten, omdat hij een overtreding maakte op Calvin Bassey. Volgens Kenneth Perez werd dat doelpunt onterecht geannuleerd. 'Dit is echt heel licht. Als hij niet fluit is het ook oké. Er gebeurt helemaal niets', zegt de Deense oud-Ajacied.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.