Ferguson lovend over Ten Hag: 'Eén van de meest opwindende en succesvolle coaches van Europa'

door Thijs Zwagerman 33

Bron The Mirror

Ferguson lovend over Ten Hag: 'Eén van de meest opwindende en succesvolle coaches van Europa'

door Thijs Zwagerman 33

Bron The Mirror

Laatst geüpdatet

Sir Alex Ferguson is content met de aanstelling van Ajax-trainer Erik ten Hag als de nieuwe manager van Manchester United. Ferguson, de meest succesvolle trainer in de clubgeschiedenis van Manchester United, roemt Ten Hag om hetgeen hij onder meer bij Ajax heeft bewerkstelligd.

‘Erik heeft de afgelopen vier jaar bij Ajax bewezen één van de meest opwindende en succesvolle coaches van Europa te zijn. Hij staat bekend om het aantrekkelijke, aanvallende voetbal en het gebruiken van jonge talenten in zijn team’, stelt Ferguson tegenover The Mirror. De tachtigjarige Schot werd dertien keer landskampioen met Manchester United.

Ten Hag werd recentelijk na lang speculeren officieel aangesteld als nieuwe trainer van Manchester United. De huidige oefenmeester van Ajax heeft bij de Engelse grootmacht een contract getekend tot medio 2025, met een optie voor nog een jaar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.