'Ten Hag spreekt via Zoom al met alle spelers van Manchester United'

door Bart Veenstra 157

Bron The Mirror

'Ten Hag spreekt via Zoom al met alle spelers van Manchester United'

door Bart Veenstra 157

Bron The Mirror

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag voert in de komende weken videogesprekken met de spelers van Manchester United. Dat meldt The Mirror. Ten Hag is vanaf komend seizoen de manager van de Engelse topclub.

Volgens het Engelse medium is Ten Hag, die officieel pas in juni in dienst treedt bij Manchester United, al volop bezig met zijn nieuwe club. Zo wil hij zijn nieuwe spelers zo snel mogelijk leren kennen. Om die reden heeft hij nu met ieder selectielid, ook met de spelers die over een aflopend contract beschikken, een Zoom-meeting gepland in de komende drie weken.

Ten Hag wil zijn spelers leren kennen, zodat er snel besloten kan worden welke spelers blijven en welke spelers vertrekken. Bovendien zouden spelers van Manchester United ook het idee hebben dat Ten Hag op deze manier wil bepalen wie de aanvoerder van de club moet zijn. Op dit moment is dat de vaak bekritiseerde Harry Maguire.

Manchester United kent slecht seizoen

Manchester United staat op dit moment op een zesde plaats en het lijkt naast een Champions League-ticket te grijpen. De achterstand op nummer vier Arsenal bedraagt zes punten en bovendien hebben de Londenaren nog een duel minder gespeeld. Donderdag wacht voor Manchester United de kraker tegen Chelsea.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties