Driessen ziet 'sieraad' Kudus vertrekken: 'Maar hij zal een ploeg nooit op sleeptouw nemen'

door NielsOpdam 41

Driessen ziet 'sieraad' Kudus vertrekken: 'Maar hij zal een ploeg nooit op sleeptouw nemen'

door NielsOpdam 41

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen zou het knap vinden als Ajax Thiago Almada weet binnen te halen, zo vertelt de journalist bij De Telegraaf. De Argentijn speelt nu bij Atlanta United en moet iets meer dan vijftien miljoen euro exclusief bonussen kosten, zo meldde het medium eerder op de vrijdag.

Driessen vertelt dat Almada uitstekende statistieken heeft en noemt de beelden 'indrukwekkend'. 'Als je de beelden ziet, dan denk je: Zo, knap als je die voor vijftien miljoen binnenhaalt. Dat zou inderdaad heel mooi zijn. Hij komt wel een beetje laat, maar beter laat dan nooit', vertelt de chef voetbal van De Telegraaf. Almada staat in de belangstelling van diverse topclubs in Europa, maar schijnt een voorkeur voor Ajax te hebben.

In de Kick-off Podcast van De Telegraaf vertelt Mike Verweij ook nog over de interesse van Ajax in Almada. Volgens de Ajax-watcher zijn er, zoals eerder gemeld, afspraken gemaakt met de Argentijn dat hij voor iets meer dan vijftien miljoen euro mag vertrekken. 'Dat is dan zonder bonussen, want door bonussen kan het wel oplopen tot 20 miljoen euro, of misschien zelfs wel iets meer.'

'Kudus zal een ploeg nooit op sleeptouw nemen'

Almada kan eventueel de opvolger worden van Mohammed Kudus, die naar West Ham United vertrekt. De Ghanees liet zich donderdagavond nog zien met drie doelpunten tegen Ludogorets. 'Kudus is een sieraad om naar te kijken. Alleen is het ook een speler die heel veel wedstrijden niet thuis geeft', begint Driessen zijn verhaal over Kudus. 'Hij geeft nu thuis tegen de nummer acht van Bulgarije, maar tegen Excelsior geeft hij te weinig thuis. Dan moet hij de ploeg eigenlijk op sleeptouw nemen, maar dit is geen speler die ooit een ploeg op sleeptouw zal nemen.'

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.