Clubicoon Goots: 'Een Daley Blind zou een absolute meerwaarde zijn bij Antwerp'

door NielsOpdam 11

Bron Podcast Dave & Patje

Clubicoon Goots: 'Een Daley Blind zou een absolute meerwaarde zijn bij Antwerp'

door NielsOpdam 11

Bron Podcast Dave & Patje

Laatst geüpdatet

Patrick Goots zou Daley Blind een absolute meerwaarde vinden voor Royal Antwerp FC. Dat vertelt het clubicoon van de Belgische club in de podcast Dave & Patje van Gazet van Antwerpen. Naar verluidt staat Blind in de nadrukkelijke belangstelling van Royal Antwerp.

Volgens Mike Verweij van De Telegraaf wil de Belgische club Ajax verlossen van het riante salaris van Blind, die in Amsterdam minder aan de bak komt onder Alfred Schreuder. Volgens de Ajax-watcher wil de Amsterdamse club wel een transfersom zien voor Blind, maar wil Antwerp geen afkoopsom betalen voor de ervaren Ajacied. 'Wat Blind zelf wil? Blind wil wel die kant op, denk ik', vertelde Verweij eerder op de zondag.

Goots zou het een goede zet vinden als Royal Antwerp zich versterkt met Blind. 'Hij is een fantastische voetballer. Hij doet het bij Nederland ook heel goed tijdens het WK, maar hij is bij Ajax een beetje uit de gratie gevallen.'

'Daley Blind zou een absolute meerwaarde zijn bij Antwerp'

Het clubicoon van Royal Antwerp vindt Blind een goede speler en ziet ook dat de Belgische club nog problemen heeft op de linksbackpositie. 'Met Vines die nog niet fit is, Ávila heeft het wel goed gedaan tijdens het trainingskamp, dus hopelijk gaat die jongen doorkomen. Maar een Daley Blind zou een absolute meerwaarde zijn bij Antwerp.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.