Verweij over interesse Antwerp in Blind: 'Hij wil wel die kant op, denk ik'

door NielsOpdam 100

Verweij over interesse Antwerp in Blind: 'Hij wil wel die kant op, denk ik'

door NielsOpdam 100

Laatst geüpdatet

Daley Blind zou zelf wel openstaan voor een transfer naar Royal Antwerp FC. Dat vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de Podcast Kick-off Qatar van De Telegraaf. Afgelopen vrijdag werd bekend dat de Belgische club heel concreet is voor de ervaren Ajacied.

Eerder schreven De Telegraaf en Het Nieuwsblad dat Royal Antwerp Ajax zou willen verlossen van het riante salaris van Blind, maar dat zij zelf eerst een basisspeler moeten verkopen. 'Dan moet Ajax eerst de afweging maken: Laten we hem transfervrij gaan? Dan heb je dus geen back-up voor Wijndal, dus zij zullen een transfersom willen hebben', begint Verweij.

Volgens de Ajax-watcher is de Belgische club van oud-Ajax-directeur Marc Overmars serieus geïnteresseerd in Blind, maar willen zij geen afkoopsom betalen voor de diensten van de Ajacied. 'Dus dan moet Ajax zeggen: We willen van het salaris af en we halen wel een ander alternatief. Wat Blind zelf wil? Blind wil wel die kant op, denk ik.'

'Ongelooflijk dat Antwerp hetzelfde salaris kan betalen als Ajax'

Valentijn Driessen vindt het opvallend dat de Belgische club veel geld kan uitgeven aan Blind. 'Het is natuurlijk ongelooflijk dat Antwerp hetzelfde salaris kan betalen als Ajax. Waar gaat het heen met die club?' Verweij wijst naar de eigenaar van Royal Antwerp. 'Daar zit Paul Gheysens, een hele rijke kerel, achter.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.