Wijndal en Berghuis nog twijfelgevallen, Brobbey lijkt te kunnen spelen tegen PSV

door Bart Veenstra 125

Bron AS

Wijndal en Berghuis nog twijfelgevallen, Brobbey lijkt te kunnen spelen tegen PSV

door Bart Veenstra 125

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder hoopt zondag in de topper tegen PSV te kunnen beschikken over Owen Wijndal en Steven Berghuis. Beide spelers zijn niet ongeschonden uit het Champions League-duel met Rangers FC gekomen en zodoende zijn zij nog twijfelgevallen richting zondag.

Tijdens de persconferentie laat Schreuder allereerst weten dat het er 'op zich' goed uitziet wat betreft Wijndal en Berghuis. 'Wijndal heeft niet kunnen trainen. We hopen dat hij morgen (zaterdag, red.) meer kan doen. Voor Berghuis geldt hetzelfde. Brian (Brobbey, red.) heeft wel mee kunnen trainen. Of hij kan beginnen zondag? Hij heeft gewoon meegetraind, dus dat was prima,'

Schreuder geeft aan dat Berghuis een iets grotere kans dan Wijndal heeft om fit te geraken richting het duel met PSV. 'Owen zal er alles aan doen om te spelen. Vandaag zag het er qua wandelen goed uit. Je moet ook kijken naar hoe het met hem gaat als hij gaat hardlopen. Dat heeft hij nog niet kunnen doen', aldus Schreuder, die Wijndal alleen opstelt als hij topfit is. 'Owen moet helemaal pijnvrij zijn. We kunnen geen risico nemen.'

De overige spelers binnen de selectie lijken wel allemaal fit te zijn en zodoende is het nog even afwachten of Wijndal en Berghuis inzetbaar zijn. Laatstgenoemde is de laatste tijd de man in vorm bij Ajax en zodoende zal Schreuder hopen dat hij tegen PSV 'gewoon' kan beschikken over Berghuis. Het duel met PSV begint zondag om 16.45 uur.

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? Zet in en verdien 1,75 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.