Weet Ajax het gat met PSV te vergroten door te winnen van de Eindhovenaren? (Ad)

door Ajax Showtime 105

Bron AS

Weet Ajax het gat met PSV te vergroten door te winnen van de Eindhovenaren? (Ad)

door Ajax Showtime 105

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax ontvangt aankomende zondag PSV in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers kunnen het gat met de Eindhovenaren vergroten bij een overwinning. Volgens is Ajax, ondanks de uitschakeling in de Champions League, de absolute favoriet voor deze kraker.

Zo heeft een overwinning van Ajax . Een zege van PSV is veel voordeliger, dat levert namelijk op. Een gelijkspel heeft . Daarnaast kun je ook inzetten op het feit of er gescoord gaat worden of niet. Als je denkt dat Ajax en PSV elkaar in evenwicht houden door met 0-0 gelijk te spelen, dan kun je terugverdienen.

Ook kun je inzetten op de einduitslag. Zo levert een 2-0 overwinning van Ajax maar liefst op. Een 1-2 overwinning van PSV heeft . Inzetten op welke ploeg er voorstaat bij rust en welke ploeg er uiteindelijk zal winnen kan ook. Als je denkt dat PSV met een voorsprong gaat rusten, maar Ajax alsnog weet te winnen, dan kun je je inzet maar liefst .

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers van aankomende zondag. Mohammed Kudus trof het doel weer eens tegen Rangers FC in de Champions League. Als Kudus scoort, kun je terugverdienen. Francisco Conceição scoorde afgelopen dinsdag voor het eerst voor het eerste van Ajax. Als Conceição scoort tegen PSV, dan levert dat op. Cody Gakpo scoort voor PSV aan de lopende band. Zet in op Gakpo als doelpuntenmaker en verdien terug.


Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.