Vos zet in op snelle terugkeer Ajax 1: 'Ik moet gewoon weer fit worden en laten zien dat ik bij 1 hoor'

door Bram Bark 39

Bron Ajax TV

Vos zet in op snelle terugkeer Ajax 1: 'Ik moet gewoon weer fit worden en laten zien dat ik bij 1 hoor'

door Bram Bark 39

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Silvano Vos hoopt zo snel mogelijk weer fit te worden en aan te sluiten bij Ajax 1, zo vertelt de middenvelder voor de camera van Ajax TV. Vos stond acht weken aan de kant met, eerst een knieblessure, en vervolgens een bloeduitstorting in zijn bovenbeen. Maandagavond maakte het talent zijn rentree tijdens het duel van Jong Ajax met FC Groningen.

Vos kreeg van Jong Ajax-trainer Dave Vos een basisplaats tegen FC Groningen. In de rust werd de jongeling gewisseld. Als het aan Vos zelf ligt, worden het snel weer meer minuten. ‘Ik ben blij dat ik weer minuten mag maken. En dat ik fit kan worden en hopelijk snel weer kan aansluiten bij het eerste. Ik hoop dat ik snel weer negentig minuten kan maken en dat ik fitter en fitter kan worden.’

Voor zijn blessuren kon hij geregeld rekenen op minuten in de Amsterdamse hoofdmacht. Eenmaal fit, wil hij dit ook nu weer zien te bereiken. ‘Ik moet gewoon weer fit worden en laten zien dat ik bij 1 hoor, dat ik daar moet aansluiten en hoor te spelen.’ Maar na langdurige afwezigheid is het naar eigen zeggen ‘weer even wennen’ om op het veld te staan.

Langdurige blessure Vos

De blessure was een fikse tegenvaller voor Vos. De jeugdinternational had niet verwacht dat hij er zo lang uit zo liggen. ‘Het heeft acht weken geduurd. Dat is wel lang, ja. Ik had eerst last van een knieblessure. Daarna kreeg ik last van mijn bovenbeen, ik had daar een bloeduitstorting. Ik moest de tijd nemen om het te laten herstellen.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.