'Vertrek Misehouy lijkt onvermijdelijk; middenvelder negeert voorstel Ajax'

door NielsOpdam 715

Bron De Telegraaf; Fabrizio Romano

'Vertrek Misehouy lijkt onvermijdelijk; middenvelder negeert voorstel Ajax'

door NielsOpdam 715

Bron De Telegraaf; Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Een vertrek van Gabriel Misehouy bij Ajax lijkt onvermijdelijk, zo schrijft De Telegraaf woensdagavond. De Amsterdamse club deed de achttienjarige middenvelder een voorstel voor een drieënhalfjarig contract. Misehouy had tot deze woensdag om akkoord te gaan met het voorstel, maar liet nog niks horen en wisselde ondertussen van zaakwaarnemer.

Misehouy heeft in Amsterdam een aflopend contract. Ajax wil graag dat de talentvolle jeugdspeler bijtekent, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. 'Misehouy mag zich in de belangstelling verheugen van onder meer Manchester City en Girona', schrijft De Telegraaf over de buitenlandse interesse. Afgelopen maandag was er al een delegatie van de City Group voor Misehouy aanwezig bij Jong Ajax.

Het Ajax-talent is ondertussen ook geswitcht van zaakwaarnemer. Hij wordt vanaf nu begeleid door Pini Zahavi van HAZ Sport Agency. 'Het waarschijnlijke vertrek van Misehouy maakt voor Ajax de weg vrij serieuze gesprekken aan te gaan met Isaac Babadi', schrijft het medium verder. De PSV-middenvelder loopt deze zomer eveneens uit zijn contract en sprak al met de Amsterdamse club. 'Als Misehouy zou bijtekenen, was Babadi geen optie geweest.'

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is het voorstel van Ajax afgewezen - en is het voorstel dus niet genegeerd - door het kamp van Misehouy. 'Hij zou graag willen blijven, maar het voorstel wordt als "niet geschikt" beschouwd voor een talent van zijn niveau.' Dat betekent dat de middenvelder van Jong Ajax nu gratis kan vertrekken en bij iedere club kan tekenen.

Misehouy speelde nog geen officiële wedstrijd in Ajax 1

Misehouy speelde tot nu toe nog geen officiële wedstrijd in het eerste elftal van Ajax. Hij maakt zijn minuten vooral in Jong Ajax. In dit seizoen speelde Misehouy dertien wedstrijden in het beloftenelftal. Hij scoorde zeven doelpunten en gaf drie assists. De middenvelder speelde in totaal 44 keer in Jong Ajax, waarin hij elf keer scoorde en vier assists gaf.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.