'Afgevaardigden Girona aanwezig bij Jong Ajax - FC Groningen voor Misehouy'

door Jon van Dam 129

Bron Voetbal International

'Afgevaardigden Girona aanwezig bij Jong Ajax - FC Groningen voor Misehouy'

door Jon van Dam 129

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Een delegatie van de Spaanse club Girona zit maandagavond op de tribune bij Jong Ajax voor Gabriël Misehouy. Dat meldt Tim van Duijn van Voetbal International op X. Het beloftenelftal van Ajax neemt het om 20.00 uur op tegen FC Groningen.

Girona, de club van ex-Ajacied Daley Blind, is onderdeel van de City Group. Deze door Manchester City bestuurde groep kent meerdere satellietclubs over de hele wereld. Girona maakt tot dusver een droomseizoen door, want de club is momenteel koploper in La Liga. Van Duijn weet te melden dat de Spanjaarden maandag komen kijken voor Misehouy, die nog altijd niet heeft bijgetekend bij Ajax.

Ajax hoopt nog altijd op langer dienstverband Misehouy

Volgens de journalist heeft Ajax de jonge middenvelder een deadline gegeven, die inmiddels al 'ruimschoots verlopen' is. Het geduld van Ajax wordt op de proef gesteld en 'raakt op', aldus Van Duijn. Nog altijd zouden de Amsterdammers hopen dat Misehouy zijn jawoord geeft aan een langer dienstverband in de hoofdstad.

Misehouy kent vooralsnog een redelijk succesvol seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De 18-jarige jeugdinternational deed in twaalf wedstrijden mee bij het team van Dave Vos. Daarin zorgde hij voor zeven doelpunten en drie assists. Misehouy miste een flink aantal wedstrijden door een blessure, maar zit recentelijk steeds vaker bij de wedstrijdselectie van Ajax 1. Tot een debuut kwam het nog niet. Hij beschikt bij Ajax nog over een contract tot en met 30 juni 2024.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.