Van 't Schip bespreekt post op Instagram: 'Kan iedereen op zijn eigen manier invullen'

door Bart Veenstra 82

Bron AS

Van 't Schip bespreekt post op Instagram: 'Kan iedereen op zijn eigen manier invullen'

door Bart Veenstra 82

Bron AS

Laatst geüpdatet

John van 't Schip heeft tijdens de persconferentie van woensdagmiddag kort tekst en uitleg gegeven over zijn post op Instagram. De oefenmeester van de Amsterdamse club plaatste een cryptische tekst op zijn Instagram-pagina en geeft nu aan dat iedereen de betekenis daarvan op zijn eigen manier kan invullen.

'Niets is wat het lijkt. Èèn van de grootste uitdagingen in het leven is het doorbreken van patronen. Met opgeheven hoofd durven een ander pad te kiezen', schreef de interim-trainer van Ajax op zijn Instagram. Maar wat bedoelde hij hiermee? Gaat dit over de systeemwijziging van Ajax? Of over het geven van de vrije dagen? Of over Hugo Borst, die bij ESPN aangaf dat hij vermoedde dat Van 't Schip het op dit moment heel erg moeilijk heeft naar aanleiding van het overlijden van zijn vrouw.

'Dat kan iedereen op zijn eigen manier invullen', geeft Van 't Schip zelf aan. 'Wat ik er zelf mee wil zeggen is dat je soms beslissingen neemt die je ergens naartoe brengen. Je weet van tevoren niet hoe dat tot stand komt, maar het wil niet zeggen dat je terug kan komen op je principes. Ik vond het wel een zin waar je een beetje over na kon gaan denken. Ik moest er zelf ook even over nadenken. Of het over de vrije dagen ging? Dat kan iedereen op zijn eigen manier invullen', houdt Van 't Schip het cryptisch.

Ajax tegen Aston Villa

Van 't Schip sprak de aanwezige media woensdagmiddag toe tijdens een persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Aston Villa in de Conference League. De wedstrijd van donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA begint om 18.45 uur. Ajax moet het tegen de nummer vier van de Premier League doen zonder Steven Bergwijn. De aanvaller is nog altijd herstellende van een hamstringblessure. Ook Steven Berghuis lijkt het duel op dit moment niet te gaan halen.

Ontvang nu 50 of 100 keer je inzet terug als Ajax niet verliest van Aston Villa!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.