[Update] 'Vlachodimos persoonlijk akkoord met Ajax, maar wacht op akkoord tussen clubs'

door NielsOpdam 1400

Bron Fabrizio Romano

[Update] 'Vlachodimos persoonlijk akkoord met Ajax, maar wacht op akkoord tussen clubs'

door NielsOpdam 1400

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax en Benfica hebben een volledige overeenkomst bereikt over Odysseas Vlachodimos. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano woensdagavond. De Amsterdammers proberen de deal nu rond te krijgen voor de deadline, die in Nederland woensdagavond om 00.00 uur is.

Vlachodimos wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar Ajax. De doelman staat bovenaan het lijstje van de Amsterdammers en nu hebben Benfica en Ajax een overeenkomst bereikt. Voor de Amsterdamse club is het nu topprioriteit om het papierwerk af te ronden voor de Nederlandse transferdeadline van woensdagavond.

Eerder op de woensdag meldde De Telegraaf al dat een transfer van Vlachodimos pas bespreekbaar zou zijn als Benfica een vervanger binnen had. De Portugese topclub wil doelman Vladan Kovacevic van Rakow Czestochowa overnemen en pas als dat is gelukt, zou er te praten zijn over een overstap van Vlachodimos.

In Amsterdam zijn er momenteel al drie keepers met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter. 'Maar vanwege de leeftijden van Pasveer en Stekelenburg, de blessuregevoeligheid en het optreden van Gorter in het duel om de Johan Cruijff Schaal wordt een versterking toch wenselijk geacht', schreef De Telegraaf eerder al.

Update -  18.40 uur (31 augustus 2022) - 'Vlachodimos persoonlijk akkoord met Ajax, maar wacht op akkoord tussen clubs'

Odysseas Vlachodimos heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax, maar de Grieks-Duitse doelman wacht nu op een akkoord tussen Benfica en Ajax. Dat schrijft De Telegraaf woensdagavond. De Amsterdammers hebben negen miljoen euro geboden, maar de Portugezen vragen een bedrag van tien miljoen euro plus bonussen. 'Het is de verwachting dat beide partijen elkaar kunnen vinden. Als dat gebeurt, zullen alle ogen op de juridische afdeling van Ajax zijn gericht', schrijft de krant. Ajax en Vlachodimos bereikten een overeenstemming over een contract tot de zomer van 2026.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.