Ten Hag kiest voor Kudus en Klaassen, Onana zit 'gewoon' op de bank

door Jesse ter Haar 50

Ten Hag kiest voor Kudus en Klaassen, Onana zit 'gewoon' op de bank

door Jesse ter Haar 50

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus en Davy Klaassen staan zondagavond in de basis van Ajax wanneer de club het opneemt tegen Go Ahead Eagles. Erik ten Hag kiest er daarmee voor Steven Berghuis en Ryan Gravenberch rust te geven, want zij zitten wel gewoon op de bank. André Onana zit eveneens op de bank.

Het betekent dat Remko Pasveer zondag 'gewoon' onder de lat staat tijdens Ajax - Go Ahead Eagles. De defensie is eveneens ongewijzigd. Dat betekent dat Noussair Mazraoui en Daley Blind net als tegen Borussia Dortmuns de vleugelverdedigers zijn en dat Jurriën Timber en Lisandro Martínez het hart van de verdediging vormen.

Het middenveld ziet er zondagavond dus enigszins anders uit. Gravenberch en Berghuis zijn dit seizoen vrijwel zeker van een basisplaats, maar dat verandert Ten Hag. De twee spelers zitten wel op de bank, maar maken plaats voor Klaassen en Kudus. Edson Álvarez blijft wel gewoon staan op het middenveld.

In de voorhoede vervolgens, zijn geen verrassingen te noteren. Sébastien Haller, nummer twee op de topscorerslijst van de Champions League, staat in de spits. Hij wordt geflankeerd door Antony en Ajax-captain Dusan Tadić.

Volledige opstelling Ajax:

Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Kudus, Klaassen; Antony. Haller, Tadić.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties