Ten Hag gunt Gorter competitiedebuut tegen Vitesse

door Gino Haverkamp 199

Bron Ajax

Ten Hag gunt Gorter competitiedebuut tegen Vitesse

door Gino Haverkamp 199

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Jay Gorter gaat zijn Eredivisiedebuut maken. Trainer Erik ten Hag gunt de keeper van Jong Ajax een basisplaats tegen Vitesse in de laatste speelronde van dit seizoen. Verder staat ook Youri Regeer aan de aftrap, evenals een aantal andere jongelingen.

Net als de voorbije wedstrijden vangt Ajax de wedstrijd aan in een 4-4-2-opstelling. Regeer is de rechtsback van dienst, Nicolás Tagliafico staat linksachter. Het centrale duo wordt gevormd door Devyne Rensch en Daley Blind. Jurriën Timber ontbreekt volledig en zit dus ook niet op de bank.

Edson Álvarez speelt als controleur, terwijl Steven Berghuis, Kenneth Taylor en Dušan Tadić de andere middenvelders zijn. Sébastien Haller en Brian Brobbey zijn de spitsen van dienst.

Opvallend is verder dat een aantal Jong Ajax-spelers op de bank zitten. Naast een vaker terugkerende naam als Mohamed Ihattaren zijn dat tegen Vitesse Enric Llansana, Anass Salah-Eddine, Liam van Gelderen en de naar FC Groningen vertrekkende Nordin Musampa. Naci Ünüvar zit niet bij de wedstrijdselectie.

Opstelling Ajax

Gorter; Regeer, Rensch, Blind, Tagliafico; Álvarez, Taylor, Berghuis, Tadic; Haller, Brobbey.

Denk je dat Ajax het seizoen in stijl afsluit? Zet in op een Amsterdamse zege op Vitesse en krijg 1,44 keer je inzet terug. Meer wedtips vind je op Sportbookies.nl. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties